Esimene nädal🌸🐬

Holaaa!!!👋👋👋
Nagu viiendalt pildilt näha võib, siis lennukis olime me kõik väga väsinud. Liisal õnnestus jäädvustada pilt kus saime kuidagi magada, aga tegelt oli see lend kohutav, jubeee palav oli ja väga ebamugavad istmed🥲. Esimesel päeval läksime kooliga tutvuma ja kohtusime seal Estheriga(loe:kõige armsam inimene üldse). Tema proovis oma algse inglise keelega meile tutvustada koolimaja mis oli omaette kogemus. Meie kooliga ei anna võrreldagi, väljast oli küll väga võimas arhidektuur(3.pilt), kuid koolimajja sisse minnes oli kõik kuidagi väga vana, kuid põnev siiski, kõrged laed ja krigisev trepp:DDDD. 
Järgmisel päeval läksime kõik enda salongidesse praktikale, või noh kelle jaoks praktika, kelle jaoks lihtsalt eemalt vaatamine. Saime aru, et inglise keele oskus on ilmselt parem ka kolmanda klassi õpilastel, aga see kah kogemus omaette, kui tuleb suhelda kehakeeles või google translate abil😆. Samal õhtul saime kesklinnas kokku Estheriga(see kõige armsam inimene tead kyll) ja ta võttis ka enda mehe kaasa(kah niii tore inimene) õnneks ta mees oskas inglise keelt täitsa hästi ja siis hakkasid nad meile linna tutvustama. Jalutasime kuskil 3-4h nendega ja saime teada kohti kus tasub shopata, syya, juua ja pidutseda🤌.Me ei suutnud ära imestada, et nad viitsisid peale enda tööpäeva omast ajast tulla meile linna tutvustama ja näitama neid kauneid tähtsamaid vaatamisväärsusi.🫶💖
Kolmapäeval vedelesime niisama, jalutasime KFCsse ja nuumasime end ja tegime yhise lõunauinaku ja muljetasime enda möödunud salongipäevast. Sellega seoses Kaidil ja Liisal on rohkem vedanud salongi osas, kuid ehk läheb ka minul ja Triinul paremini uuel nädalal🤞🤞🤞.
Neljapäeval peale salongi käisime shoppamas linna pääl, aga aeg lendas kuidagi nii kiirelt ja jõudsime aind paar asja osta.
Ennäe imet saabus kätte reede ja minul(Sandral) vedas ulmeliselt- MA SAIN PEAD PESTA!! ja ma sain YHE EURO selle eest!!! Koju jõudes panime pead kokku ja hakkasime mõtlema kuhu me minu palga eest lähme.
Jõudsime järeldusele et käes on ikkagi reede ja on vaja veidi lõõgastuda ja teha mõned dringid(ei piirdund tglt mõnega aind🥴🤣) otsustasime kesklinna minna õhtust sööma ja no otsustasime, et peame paella tellima ja sangriat kindlasti. Paella oli üli maitsev ja need kaks kannu sangriat sakutasid ikka korralikult. Edasi läksime paaridesse ja tegime mõned kokteilid ja siis asusime juba kodu poole. Laupäeval otsustasime hommikust minna sööma välja, kuna konditsioon oli selline, et organism lihtsalt vajas midagi rasvast. Siis magasime veel väheke ja õhtul läksime uuesti shoppama ja siis sai juba rohkem asju ostetud🙌. Pühapäeval puhkasime end välja ja läksime loomaaeda. Siinne loomaaed on niivõrd suur, et jalutasime ringi seal kuskil 5h ja oleks veelgi kauem saanud seal aega veeta, kuid Triinul olid kannad täiesti lõhki uutest jalanõudest ja otsustasime ära minna. Siis käisime jälle väljas söömas ja nyyd praegu,pyhapäeva õhtul vaatame koos multikat Riot ja munchime ja limpsime veinikest.
Selline oligi meie esimene nädal☝️👇.
Like&subscribe!!!❤️





p



 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Teine nädal🌴🙈