Teine nädal🌴🙈


 Holaaa!!! 

Meie teine nädal algas koolis, kus käisime alguses teooriatunnis ja siis edasi läksime lõikustundi. Ausalt öeldes lõikustunnis oli kord ikka korralikult käest ära🤣 ja andis tunda, et tegemist on esimese kursusega. Tegelt ei saa imelikult vaadata nende poole, sest mäletame kui alles meiegi tegime jaotusi juba pool päeva. Nii ühesõnaga meile anti nukupead kätte ja öeldi, et võime lõigata seda mida ise tahame, see ülesanne oli lambist nii keeruline, sest kogu aeg varem ju öeldud mida lõikama peab✂️. Muideks need nukupead olid täiesti kohutavad, eriti minul. Kammida ei saanud ja lõigates oli selline tunne, et mu käärid lähevad kohe katki, aga kuidagi saime lõigatud ja kuivatatud aga no tulemus oli päris hull🤣(synteetilised juuksed siiski).

Teisipäeval läksime me kõik salongi ja no sellest pole väga midagi rääkida, eks see yks vaatluspraktika pigem ole. Samal õhtul chillasime niisama ja vaatasime seriaali koos. 

Kolmapäeval jällegist käisime salongis nagu ikka ja läksime õhtu poole kesklinna shoppama…jälle läks asi käest ära, kel rohkem kel vähem🥲. Vaatasime ka tänaval tantsugrupi esitust, kus pruunid poisid tantsisid ja viskasid nalja ja hyppasid saltodega üle inimeste🕺🏽.

Neljapäeval kh peale salongi chillisime niisama ja reedel peale salongi tulime kõik koju ja sättisime end valmis, et minna Estheri juurde õhtusöögile. See oli nii armas ja niiii tore ja vahva ja lõbus ja tahaks veel minna neile kylla🥹🥹🥹. Olime seal kuskil 3h kindlasti ja juttu jätkus kauemakski. Saime proovida Hispaania traditsioonilisi toite ja yllatavalt hea oli kõik. Koju otsustas meid viia Estheri mees ja teel apartmenti jutustasime ja kusjuures ta on väga huvitatud eesti keele õppimisest ja sellega ta on ka juba alustanud. Muidugi see koht kus ta õpib, ei õpetada kuidas tõelist pahameelt väljendada, aga no worries tegime talle mõne väljendi selgeks.🤣 Aaa kysisime ta käest, et kas varem kaa Erasmuse õpilased neil kodus õhtusöögil käinud ja tuli välja, et olime esimesed ja me tõesti väga meeldisime neile ja nad on meile kaa ikka väga sygavale sydamesse pugenud🥰.

Laupäeval lõime end lille ja läksime Barceloneta Beachi uudistama, tegime pilte ja niisama nautisime vaadet. Otsustasime ranna ligidal minna sööma ja seal proovida mõnda huvitavad snäkki ja juua kannu sangriat, aga kõik kujunes teisiti välja. Tegime ikka korraliku 3-käigulise õhtusöögi, liiter sangriat näkku, kokteilid ja shotid…Selessuhtes tuju oli täitsa paras, et minna kuskile mujale veel shotte võtma ja no seda ka tehti🥴. Ei pulli sai, kui väljusime sealt,siis  nägime eemal vaateratast ja me panime kohe jooksu sinna suunas. Võtsime end järjekorda ja meie taga olid kaks poola noormeest, kes tulid meiega sinna samasse korvi v mdea mis see olema peaks. Saime nendega jutu peale ja peale tiirutamist läksime kõik koos edasi kuskile baari/restosse ja jõime veel sangriat ja shotte. Siis läks iga roju oma koju.

Pyhap hommikul oli meil meeles, et vedasime kihla poolakatega, et me lähme pyhap kl 12 ujuma, aga poisid hakkasid pirtsutama ja ega me ise ei hakanud kaa minema

(aaa viiendal pildil on jõulutuled syydatud, sama põhimõttega nagu meil pannakse kuusepuul tuled põlema 1.dets)

Selline see nädal oli☝️panen mingid pildid kah👇













Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Esimene nädal🌸🐬